Fysio Binnenstad Tilburg
Fysio Binnenstad Tilburg
Trotse leverancier fysiotherapie voor:
Tilburg Trappers     Fysio Binnenstad Tilburg werkt samen met Willem II voetbalacademie
Home
>
Onze praktijk
>
Samenwerkingspartners

Samenwerkings-partners

Tilburg Trappers
Voor de Tilburg Trappers verzorgt Fysio Binnenstad de fysiotherapie en (para-) medische begeleiding van de selectie.

Meer informatie over Tilburg Trappers Meer info over Tilburg Trappers
LIJV
Wij zijn aangesloten bij het netwerk van LIJV. LIJV biedt praktische oplossingen voor de dagelijkse en complexe uitdagingen op het gebied van inzetbaarheid. Dat is waar ze zich met hun no-nonsense aanpak op richten. Zij trainen en coachen organisatiebreed en op individueel niveau. Hun ‘roots’ liggen in de fysiotherapie. Hier ontdekten zij hun affiniteit met de werkende mens. Mensen helpen om lekker te werken, dát was hun missie. En is dat nog steeds.

Meer informatie over LIJV Meer info over LIJV
Voetbalacademie van Willem II
Sinds augustus 2015 werken wij intensief samen met de Voetbalacademie van Willem II. Deze samenwerking tussen Willem II Voetbalacademie en Fysiobinnenstad loopt al vanaf de eerste dag van de voorbereiding. Wij zorgen ervoor dat geblesseerde spelers na een zorgvuldig behandeltraject snel weer terug op het veld kunnen.

Meer informatie over Voetbalacademie van Willem II Meer info over Voetbalacademie van Willem II
Tilburg University
Sinds juli 2017 zijn wij met een tweede locatie binnen het sportcentrum van Universiteit Tilburg gevestigd.  Heb je last van klachten tijdens of na het sporten of merk je dat het studeren lastig gaat met die nekklachten, kom dan een keer langs bij de fysiotherapeut! Een verwijzing van huisarts of specialist is niet nodig.

Meer informatie over Tilburg University Tilburg University
MC2
Voor de psychologie, het MDP, arbeidsgezondheidsvraagstukken en de meer complexere multidisciplinaire casuïstiek, zoals bijvoorbeeld op het gebied van OLK (Onbegrepen Lichamelijke Klachtbeelden) hebben wij een intensieve samenwerking met MC2 in de Kruisstraat in Tilburg.

Meer informatie over MC2 Meer info over MC2

Samenwerken met Fysio Binnenstad?

Wil jij meer weten over een samenwerking met Fysio Binnenstad voor jouw bedrijf, vereniging of organisatie? Neem dan contact op.

 
Fysio Binnenstad Tilburg © 2024 - powered by BeweegR
Website powered by ompria Powered by Ompria
Design by French Made Design by French Made