Fysio Binnenstad Tilburg
Fysio Binnenstad Tilburg
Trotse leverancier fysiotherapie voor:
Tilburg Trappers     Fysio Binnenstad Tilburg werkt samen met Willem II voetbalacademie
Home
>
Specialisaties
>
Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie

Fysio Binnenstad biedt sportfysiotherapie als een specialisatie van de opleiding fysiotherapie. De sportfysiotherapeut van Fysio Binnenstad richt zich in het bijzonder op het behandelen, begeleiden en adviseren van top- en recreatieve sporters.

De sportfysiotherapeut van Fysio Binnenstad is een specialist op het gebied van herstel tot en met sportniveau, na blessures of ziekte en preventief.

Hoe helpt Fysio Binnenstad jou met Sportfysiotherapie?

De sportfysiotherapeut van Fysio Binnenstad behandelt en geeft deskundige begeleiding en advies zodat je snel weer aan het werk kan en/of je sport kan beoefenen. De therapie richt zich niet alleen op het herstel van de getroffen gewrichten of spieren, maar is ook bedoeld om juist die lichaamsdelen te trainen die nog wel belastbaar zijn. Fysio Binnenstad werkt intensief samen met andere disciplines zoals sportartsen, chirurgen, sportmasseurs en trainers.

Heb je een verwijzing nodig voor Sportfysiotherapie bij Fysio Binnenstad?

Je kunt zonder verwijzing van je huisarts terecht voor sportfysiotherapie behandeling in het centrum van Tilburg. Sportfysiotherapie wordt in de aanvullende verzekering vergoed door alle zorgverzekeraars. Desondanks is het verstandig om je te laten informeren over je eigen verzekering en de polis voorwaarden. Het aantal behandelingen dat vergoed wordt verschilt per zorgverzekeraar.

 
Fysio Binnenstad Tilburg © 2021 - powered by BeweegR
Website powered by ompria Powered by Ompria
Design by French Made Design by French Made