Fysio Binnenstad Tilburg
Fysio Binnenstad Tilburg
Trotse leverancier fysiotherapie voor:
Tilburg Trappers     Fysio Binnenstad Tilburg werkt samen met Willem II voetbalacademie
Home
>
Specialisaties
>
Fysiotherapie

Fysiotherapie

Heb je klachten vanwege een verkeerde houding of omdat bewegen problemen oplevert? Dan kun je terecht bij de fysiotherapeut (lees: de specialist in beweging) van Fysio Binnenstad in het centrum van Tilburg voor fysiotherapie.

Hoe helpt Fysio Binnenstad jou met Fysiotherapie?

Fysio Binnenstad werkt samen met jou aan een betere kwaliteit van leven. Dit doen wij allereerst door te werken aan herstel en daarnaast door jou te leren verantwoord te bewegen om verdere klachten te voorkomen of te beperken.

Bij Fysio Binnenstad kijken we naar jouw wensen, jouw lichamelijke situatie en jouw mogelijkheden. Aan de hand daarvan stellen we een persoonlijk behandelplan op. Een belangrijk onderdeel van de behandeling is oefentherapie. De bewegingsmogelijkheden van gewrichten worden hiermee positief beïnvloed en de spierkracht wordt vergroot. Daarnaast verbetert de conditie, de lichamelijke belastbaarheid, de houding, de balans en leer je een betere ademhalingstechniek.

Heb je een verwijzing nodig voor Fysiotherapie bij Fysio Binnenstad?

Je kunt zonder verwijzing van je huisarts terecht voor fysiotherapie in het centrum van Tilburg. Een fysiotherapiebehandeling wordt in de aanvullende verzekering vergoed door alle zorgverzekeraars. Desondanks is het verstandig om je te laten informeren over je eigen verzekering en de polisvoorwaarden. Het aantal behandelingen dat vergoed wordt verschilt per zorgverzekeraar.

 
Fysio Binnenstad Tilburg © 2021 - powered by BeweegR
Website powered by ompria Powered by Ompria
Design by French Made Design by French Made