Fysio Binnenstad Tilburg
Fysio Binnenstad Tilburg
Trotse leverancier fysiotherapie voor:
Tilburg Trappers     Fysio Binnenstad Tilburg werkt samen met Willem II voetbalacademie
Home
>
Onze praktijk
>
Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Fysio Binnenstad vind je in het centrum van Tilburg. Hierdoor is de bereikbaarheid van de praktijk goed per auto, fiets of trein.

Tilburg Centrum
Spoorlaan 368
5038 CD Tilburg

Bereikbaarheid Fysio Binnenstad per trein en bus
Trein en bus
Kom je met de trein of bus dan is het een minuut lopen vanaf het station. De bus stopt praktisch voor het gezondheidscentrum Binnenstad.
Bereikbaarheid Fysio Binnenstad per auto
Auto
Kom je met de auto dan kan je doorrijden naar de achterkant van het pand. Wij hebben daar een parkeerplaats waar je gratis kunt parkeren. Rij hiervoor naar de Karrestraat, zie kaart.

Spoorpark Tilburg
Spoorpark 6
5038 LS Tilburg

Bereikbaarheid Fysio Binnenstad per trein en bus
Trein en bus
Kom je met de trein en-/of de bus, dan kun je vanuit het station de bussen 1, 2, 3, 4, 300, 301 of 327 nemen en vervolgens uitstappen op hart van Brabantlaan. Vervolgens loop je ongeveer nog zo'n 300 meter richting het spoorpark.
Bereikbaarheid Fysio Binnenstad per auto
Auto
Als je op de ringbaan West rijdt sla je af naar het hart van Brabantlaan. Vervolgens rijd je bij de tweede stoplichten naar links de Hazelaarstraat in. Deze rijd je helemaal uit langs de flatgebouwen en je zult aan het eind van deze weg een bocht naar rechts kunnen maken waar je de auto kunt parkeren. Let op: Ma-vrij van 09:00-15:00 is het 1,- per uur.
Bereikbaarheid Fysio Binnenstad per fiets
Fiets
Kom je met de fiets of lopend dan kun je vanuit zowel de oostzijde als westzijde onze locatie bereiken. Je fiets kun je kwijt voor de deur evenals je scooter.

 

 
Fysio Binnenstad Tilburg © 2024 - powered by BeweegR
Website powered by ompria Powered by Ompria
Design by French Made Design by French Made