maak direct een afspraak

Fysiotherapie Tilburg

Fysiotherapie in Tilburg?

Ben je op zoek naar goede Fysiotherapie in Tilburg? Wil je snel in beweging komen en het liefst pijnvrij? Dan ben je bij Fysio Binnenstad aan het juiste adres. Jouw hulpvraag staat bij ons centraal. Samen met jou werken we door middel van een actieve aanpak aan een optimaal herstel. Met de specialisaties manuele therapie, sportfysiotherapie, medical taping, revalidatie en reguliere fysiotherapie biedt Fysio Binnenstad zorg op maat.

Fysio Binnenstad heeft sinds 2014 een nieuwe fysiotherapiepraktijk in Tilburg en heeft geen wachtlijst. Je kunt ook zonder verwijsbrief van de huisarts terecht bij onze praktijk in het centrum van Tilburg.

Heb je klachten vanwege een verkeerde houding of omdat bewegen problemen oplevert? Dan kun je terecht bij de fysiotherapeut (lees: de specialist in beweging) van Fysio Binnenstad in het centrum van Tilburg.

Fysiotherapie in Tilburg helpt jou bij:

  • Klachten vanwege een verkeerde houding;
  • Problemen met bewegen;
  • Sportblessures;
  • Klachten opgedaan tijdens het werk;
  • Klachten als gevolg van een ongeval en/of ziekte;
  • Klachten als gevolg van veroudering van het lichaam;


De fysiotherapeut werkt samen met jou aan een betere kwaliteit van leven. Allereerst door te werken aan herstel en daarnaast door jou te leren verantwoord te bewegen om verdere klachten te voorkomen of te beperken.

Voor Fysiotherapie Tilburg ga je naar Fysio Binnenstad?

Bij onze Fysiotherapie praktijk in Tilburg kijken we naar jouw wensen, jouw lichamelijke situatie en jouw mogelijkheden. Aan de hand daarvan stellen we een persoonlijk behandelplan op. Een belangrijk onderdeel van de behandeling is oefentherapie. De bewegingsmogelijkheden van gewrichten worden hiermee positief beïnvloed en de spierkracht vergroot. Daarnaast verbetert de conditie, de lichamelijke belastbaarheid, de houding, de balans en leer je een betere ademhalingstechniek.

Je kunt zonder verwijzing van je huisarts terecht voor fysiotherapie in het centrum van Tilburg. Een fysiotherapie behandeling wordt in de aanvullende verzekering vergoed door alle zorgverzekeraars. Desondanks is het verstandig om je te laten informeren over je eigen verzekering en de polis voorwaarden. Het aantal behandelingen dat vergoed wordt verschilt per zorgverzekeraar.

Mocht je nog vragen hebben of graag een afspraak willen maken? Neem dan contact met ons op.

meer weten